COL DOVIGO SUAM I.G.T. Veneto
OBSAH ALKOHOLU: 14,00 %
SLOŽENÍ: CABERNET SAUVIGNON 55%, MERLOT 45%
OBLAST a POLOHA VINIC: kopcovitá vlastní vinice severně od centra Breganze
PRODUKCE: 2500 lahví 0,75 l
SKLIZEŇ a VINIFIKACE: fermentace na slupkách při teplotě do 24°C, následovaná malolaktickou fermentací v sudech po dobu 2 let.
CHARAKTERISTIKA A DOPORUČENÉ POKRMY: obsah kyselinek 4,8 g/l, barva tmavě rubínová, ve vůni intenzivní s náznaky červených lesního plodů, vyvážené. Na patře potvrzuje očekávání z vůně, sametové, měkké a plné. Vhodné ke grilovaným a pečeným masům a aromatickým sýrům.
TEPLOTA K PODÁVANÍ: 16 - 18°C
Obsah: 0,75 l
Obsahuje siřičítany v zodpovědném množství.
|